Грижа

ВИП превоз с лимузина

Очаквате гости от летището и не искате да рискувате с некоректни таксита? Искате най-доброто за своите посетители? Доверете се на сигурния и комфортен превоз, който предлагаме.


Грижа за домашен любимец

Доверете ни Вашият пухкав приятел. Ще му осигурим приятна разходка, докато Вие си набавете още няколко минутки безценен сън или се приготвяте спокойно за работа.


Доставка на продукти

Насладете се на почивката си не в супермаркета, а с любимите си хора, докато нашите служители ще Ви осигурят желаните от Вас продукти.


Поддръжка на автомобил

Автомобила ви има нужда от ремонт, смяна на масло, гуми и др.? Ние ще се погрижим за това, докато вие сте на работа.Цената включва транспортирането на автомобила до и от посочен от Вас сервиз.


Плащане на сметки

Спестете си досадното чакане по опашки и оставете ние да се погрижим за сметките ви за телефон, битови и др.


Водене/вземане на дете от училище/детска градина

Използвайте пълноценно времето си сутрин и вечер вместо да висите в трафик. Оставете на професионалните ни шофьори да закарат детето ви.


Грижа за деца

Имате ангажименти или искате повече свободно време? Нашите служители ще се грижат за детето Ви, колкото време Ви е необходимо.


Грижа възрастни хора

Искате да осигурите спокойствие и сигурност на Вашите близки? Професионалистите ни с познания в медицината ще се погрижат това да се случи.


Сглобяване и преместване на мебели

Закупили сте си нови мебели, но нямате време или нужните инструменти за да ги сглобите? Пишете ни и ще забравите за този проблем.


Call Now Button